Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

Trimsalon

Om u de meest vlotte service te verzekeren, werken we enkel op afspraak in het trimsalon. Bel ons voor meer informatie of een reservatie op het nummer 0499/39.43.12 Een regelmatig bezoek aan een trimsalon is bijna voor iedere hond aan te raden. Ook kortharigen of kruisingen kunnen een vachtverzorging steeds goed gebruiken.

Wat is trimmen?

Afhankelijk van het type vacht wordt uw hond op de juiste wijze getrimd. Trimmen is eigenlijk een verzamelwoord voor verschillende behandelmethodes zoals plukken, effileren, uitwollen, knippen, scheren, enzovoort. Er bestaan maar liefst 10 verschillende types vacht, en elk heeft uiteraard zijn eigen behandelmethode.

Zo mag een ruwharige vacht niet geschoren worden, maar enkel geplukt worden om latere vachtproblemen te vermijden.
Het is uiterst belangrijk dat u bij een gediplomeerd trimmer langsgaat, zodat uw hond de correcte behandeling krijgt.

Dagelijkse verzorging

Dagelijkse verzorging van uw hond is eerst en vooral een taak van het baasje. Hiermee kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Voor elk advies kunt u ook gerust eens langskomen bij ZOO EASY, ik help u graag verder.
Op regelmatige basis verzorgen we bij ZOO EASY ook kattenvachten. Dit doen we echter alleen maar als de kat het toelaat en er eventueel een helpende hand is van de eigenaar.
Contacteer ons gerust voor meer informatie via de contactpagina van deze website.