Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

Accomodatie

Luxe privegezinssuite met prive buitenren (A1):

Deze ruimte omvat 16m2 en heeft veel lichtinval en is huiselijk ingericht. Elke kat kan hier haar hartje ophalen door het uitkiezen van een van de vele plekjes om uit te rusten nadat ze moe zijn van het spelen en ravotten. In de buitenruimte kunnen ze klauteren en klimmen of gewoon genieten van het zonnetje en de gezonde buitenlucht.

Luxe privegezinskamer  (A2-A3):

Deze  2 kamers zijn 10m2/st en zijn huiselijk ingericht. Hier kunnen ze naar hartelust spelen, klimmen, luieren en kattenkwaad uitsteken. Via een groot raam hebben ze eveneens de mogelijkheid om de buitenwereld nauwlettend in het oog te houden. Hier kan men kiezen om de poes ook toegang te geven tot de gezamelijke buitenren.

Luxe Standaardkamers met gezamelijke speelruimte en gezamelijke buitenren (B1-B6):

Deze 6 kamers zijn identiek  aan de standaarkamers zonder buitenren, met het enige verschil dat deze poezen toegang hebben tot een gezamelijke grote leuk ingerichte buitenren waar iedere poes zijn hartje kan ophalen. Kattengras, klimbomen, een speelhuisje, waterpartijtjes,... mogen hierin zeker niet ontbreken.

Luxe Standaardkamers met gezamelijke speelruimte zonder buitenren (C1-C8):

Deze  8 prachtige standaardkamers zijn 4m2 groot. Elke kamer heeft zijn eigen grote krabpaal en moderne krabzetel. Voor angstige katten zijn er genoeg plaatsjes om zich te verstoppen en ongestoord te kunnen liggen. Voor diegenen die liever wat meer te zien hebben zijn er de unieke verkenraampjes waar ze een overzicht hebben op de speelruimte. In deze ruimte bevinden zich 2 grote aquaria zodat uw kat altijd iets te zien heeft. Met uw toestemming mogen ze ook los lopen in de gezamelijke speelruimte. Via een trap kunnen ze bovenop de kamers waar zich een gezellig "dakterras" bevindt met de nodige faciliteiten om zich te ontspannen of om urenlang te ravotten en te spelen. Ook hier kunnen de poezen de buitenwereld gade slaan of gewoon weg soezen en zonnebaden achter glas of open ramen in de zomer(beveiligd met roosters).

 

FOTO'S van bovenstaande kamers kan u vinden in fotoalbum/accomodatie